Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Faaberg fotballklubb

På denne siden finner du referanser fra Faaberg fotballklubb. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Faaberg fotballklubb eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

«Samuel Massie holdt et meget inspirerende foredrag for et utvalg av klubbens spillere.
Samuel har på ingen måte levd et A4-liv, og det kan være gunstig for oss mennesker å høre at det finnes flere veier til Rom. Spesielt dagens ungdommer opplever ofte stort press når det kommer til prestasjon og Samuel byr på et usminket portrett fra virkeligheten, hvor prestasjon sjelden stod i fokus i de yngre årene av hans liv. Usminket, rått og ekte beretter han sin historie og det er vanskelig å ikke bli engasjert, ei heller grepet av nerven i hans beretning.
Seansen ble avsluttet med en liten Haka som er en dans kjent fra Maoristammen.
Oppfordringen til slutt var enkel og tydelig fra Samuel. Kan eg, kan du! Så sant, så sant. Vi takker Samuel for en time med solid begeistring.»

sitat: Ledelsen