Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fagforbundet Fræna

På denne siden finner du referanser fra Fagforbundet Fræna. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fagforbundet Fræna eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
20140929_triangel_portrett_0030-2-e1459237756925

Foredrag med: Oddvar Johnsen

"Vi har fått en dryss av fornøyde medlemmer i Fagforbundet som var tilstede på foredraget og så hadde vi bedt inn andre også, slik at det var ¨åpent for alle i Kommunene Fræna, Eide og Gjemnes. Tilbakemeldingene går på at han hadde an artig fremstillingsevne av gode poeng i arbeidslivet, noe alle kan lære av og ta med seg videre i sin jobbhverdag. Alle syntes dette var verdt å delta på, og at det var det beste foredraget Fagforbundet Fræna har arrangert noen gang."

sitat: Marita Sande, Fagleder renholdsavd.