Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fellesorganisasjonen (FO) – Østfold

På denne siden finner du referanser fra Fellesorganisasjonen (FO) – Østfold. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fellesorganisasjonen (FO) – Østfold eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Alexander Skadberg

Foredrag med: Alexander Skadberg

”Vil trekke frem at du fikk frem på en svært tydelig og god måte hvor viktig det er å forstå brukermedvirkning (også) som brukerinnflytelse på individnivå . Narrativet du brukte om din egen historie fungerte veldig godt. Så vil jeg løfte frem en annen side ved det, som jeg mener var superviktig, fordi du snakket for fagfolk fra de feltene.

Du ble en levende påminnelse om hvor viktig det er å huske på at ungdom ikke ER oppførselen sin. At alle mennesker skaper seg selv i møtet med andre hele tiden. Du ble et sterkt møte med en innmari begavet mann. Som når verden og du begynte å spille mer på lag, virkelig kan bære mer enn deg selv i samfunnet. Det er viktige møter for folka fra felta våre.”

sitat: Kristine