Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Foreningen for hjertesyke barn

På denne siden finner du referanser fra Foreningen for hjertesyke barn. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Foreningen for hjertesyke barn eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Et meget bra foredrag, som traff ungdommene veldig godt! Han snakket blant annet om at han ikke tok av seg på overkroppen, pga komplekser med brystet. Dette var kanskje ikke noe han tenkte over, men veldig mange av våre ungdommer gjør heller ikke det, pga operasjonssåret de har. Veldig bra at han fokuserte på dette med dagens normer, hvordan samfunnet vil at vi skal være/gjøre/se ut. Motivere de til å stå i mot, ta egne valg. Vise følelser og ta vare på hverandre. Viktig at han tok seg tid til å snakke med ungdommene i etterkant, ga de en klapp på skulderen og var så imøtekommende. Kjekt med bilder også!

sitat: Organisasjonskonsulent, Torunn Fjær-Haugvik