Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Forsvaret 2018

På denne siden finner du referanser fra Forsvaret 2018. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Forsvaret 2018 eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Fra første stund lot 500 soldater seg fascinere og inspirere av Samuels foredrag "Hold fast". Måten han fortalte om oppveksten, vendepunkter og hva som gjorde at han er kommer dit han er i dag gjorde tydelige inntrykk på oss. Hans ungdommelige, joviale og åpne væremåte gjorde det lett å komme til han etter foredraget og prate, ta bilder eller kjøpe bøker. Dette tok han seg god tid til, og det satt vi stor pris på. Bare en kort uke etter foredraget hadde mange hadde fler av soldatene allerede lest ut boka, og foredraget prates stadig om.Samuel er trivelig å forholde seg til og meget omgjengelig; en fryd for en arrangør å ha med å gjøre."

sitat: Helene Fossum Grønseth, Soldat