Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Halsa kommune

På denne siden finner du referanser fra Halsa kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Halsa kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

"Dyktig faglig og har god humor! Engasjerende og vi sitter igjen med mange positive inntrykk. Klarte å formidle hovedbudskapet i prosjektet vårt.
God balanse mellom faglige innspill og gode historier. Forståelig og motiverende."

sitat: Prosjektleder, Gøran Tamminen
Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

"Kursdagen ble veldig bra. Bianca er en flink kursholder. Allerede etter første økta var det noen som kom bort til meg og sa at de hadde felt noen tårer. Bianca berører folk. Alle var fornøyde etter at dagen var ferdig, flere uttalte at de kunne tenkt seg å høre på henne en hel uke. Det beste kurset de hadde vært på sa andre, det satte seg i hjertet."

sitat: Margit Botten