Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Handelshøgskolen ved UiS

På denne siden finner du referanser fra Handelshøgskolen ved UiS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Handelshøgskolen ved UiS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"I forbindelse med et masterkurs i beslutningsteori inviterte Handelshøgskolen ved UiS Tore til å holde foredrag om hvordan ta beslutninger under tidspress når konsekvensene kan være liv eller død. Vi fikk en drøy time som studentene nok sent vil glemme. Kombinasjonen av spektakulære bilder, videosnutter og Tores enorme erfaring med høye fjell og lite gjestmilde klima ble en oppvisning i erfarings- og kunnskapsformidling, og selv om det smerter egen stolthet som foreleser er det nok bare å innse at dette var semesterets høydepunkt."

sitat: Håvard Hansen, Professor