Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Handelshøyskolen BI i Nydalen

På denne siden finner du referanser fra Handelshøyskolen BI i Nydalen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Handelshøyskolen BI i Nydalen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"I forbindelse med Siviløkonomenes dag 12 September 2015 fikk vi ønske Lene Alexandra velkommen foran 200 studenter ved Handelshøyskolen BI i Nydalen. På agendaen stod det ”Endring i forbindelse med å utnytte sitt fulle potensial”, og Lene holdt et foredrag som helt tydelig kom fra hjertet. Studentene ble tatt med på endringsprosessen Lene har vært gjennom for å komme dit hun er i dag – det var en rå og ekte utdypning av personlig konflikt og vekst. Flere i salen tok til tårene. Undertegnede fikk i etterkant av foredraget enormt med positiv respons.
Det gikk igjen i tilbakemeldingene at innslaget var forfriskende ærlig, med en gripende og motiverende vinkling. "

sitat: Lars Wulff