Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Helse Fonna HF

På denne siden finner du referanser fra Helse Fonna HF. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Helse Fonna HF eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Olav Haraldseid

Foredrag med: Olav Haraldseid

"Vi har hatt vårt årlige arbeidsmiljøseminar ved sykehusforetaket Helse Fonna i dag. Temaet var «Organisasjonsmessige endringer på godt og vondt.» Olav Haraldseid har vært hovedtaler. Han har åpenbart brei egen erfaring med endringsledelse og endringsprosesser. Han kunne kunsten å formidler faglig kompetanse med et glimt i øyet, få oss til å le og slappe av og på den måten ta stoffet til oss. Vi var svært godt fornøyd."

sitat: Astrid Grimstvedt, seksjonsleder for HMS og Bedriftshelsetjenesten
Se foredragsholder
Vibeke Holtskog

Foredrag med: Vibeke Holtskog

Veldig fornøyd! Vibeke Holtskog ga inspirasjon og kunnskap om det å holde digitale kurs. Hun formidlet på en jordnær og uhøytidelig måte, og ga oss realistiske verktøy å jobbe videre med. Har fått flere positive tilbakemeldinger fra de andre som var med. Tusen takk!

sitat: Anna H. Hovland