Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Helsesykepleierne i Østfold

På denne siden finner du referanser fra Helsesykepleierne i Østfold. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Helsesykepleierne i Østfold eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Saera Khan

Foredrag med: Saera Khan

Saera Khan hadde forelesning på fagdag for helsesykepleierne i Østfold om multikulturell kommunikasjon. Det var et spennende, lærerikt og veldig engasjerende foredrag som tok opp tema på en faglig sterk og utfordrende måte. Med humor og stor formidlingsevne skapte hun god stemning og stort utbytte for oss som hadde gleden av å høre henne. Aktuelt uansett hvilken aldersgruppe vi jobber med - nyfødte til unge voksne og deres foresatte. Anbefales på det varmeste!

sitat: Mona Haugsvær