Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hemnes kommune

På denne siden finner du referanser fra Hemnes kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hemnes kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Stian Sandø

Foredrag med: Stian Sandø

"Stian skulle egentlig ikke ha noe foredrag, men steppet inn da Eirik Newth meldte frafall et par dager før arrangementet. Han fortale om sitt liv og sine erfaringer som ung gründer, og elevene likte det veldig godt. Han treffer ungdom på en god måte, både gjennom språket han bruker og det at han selv er ung og har brukt mye tid på gaming. Han er et godt forbilde, intelligent og samfunnsengasjert og fikk formidlet tankene bak appen Flare. Stian var med under hele arrangementet og var utrolig lett å jobbe med, han stilte opp på det meste av våre sprell og tok seg god tid til å snakke med alle som ønsket det."

sitat: Marit Valla, Bygdeutvikler