Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hof Fengsel

På denne siden finner du referanser fra Hof Fengsel. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hof Fengsel eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Da jeg møtte Michael på et arrangement i regi av FRI i Drammen spurte jeg om han kunne komme å holde en presentasjon hos oss i Hof fengsel. Michael takket umiddelbart ja til dette. Han har et sterkt samfunnsengasjement og mente at hvis det han hadde å fortelle om kunne hjelpe innsatte til å se muligheter så skulle han gjøre sitt. Han gjennomførte foredrag for innsatte Nordre Vestfold fengsel, Hof avd tirsdag 17 oktober. Det var om lag 60 innsatte som møtte opp. Etter foredraget åpnet Michael opp for spørsmål og dialog. Flere av de innsatte valgte å bli igjen for individuelle samtaler. Tilbakemelding fra innsatte var følgende: Fy søren, for en kul type….. Det var kjempefint at han viste oss bilder av hvordan han så ut da han var syk……. Så flott å se hvordan han klarte å stoppe å ruse seg……. Det han egentlig sa, var at det er håp for meg også…. Hadde ikke tenkt å møte opp, men er veldig glad jeg kom for å høre på ham.

Hof fengsel er meget fornøyd med leveransen og ønsker Michael alt godt i et langt og alkoholfritt liv."

sitat: Tone Gran Myhre, Leder metode og innhold