Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hornindal barnehage

På denne siden finner du referanser fra Hornindal barnehage. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hornindal barnehage eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

«Nordfjordkonferansen med 400 barnehagetilsette fekk høyre Bianca Simonsen snakke til oss om «Korleis du møter deg sjølv og andre..».
Temaet for konferansen var «Kva er rolla di i barnehagen?» og Bianca rørte noko ved oss når ho snakka om kven du er i møte med andre og kven du lar andre bli i møte med deg. Ho delte av sine erfaringar i livet både på godt og vondt og formidlingsevna hennar er fantastisk, både med alvor og ikkje minst mykje humor. Bianca gav oss enkle verktøy for trygge og gode samtaler, inspirasjon og viste oss korleis vi kan blomstre i jobben vår. Ho gav oss mange fine og gode eksempel på korleis vi kan vere i relasjoner med andre mennesker, uansett små eller store. Vi kan absolutt anbefale Bianca!»

sitat: Anita Kristin Olsen, Styrer