Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Høyskolen Kristiania

På denne siden finner du referanser fra Høyskolen Kristiania. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Høyskolen Kristiania eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Kjempebra foredrag som passet perfekt fra vår målgruppe. Anja er profesjonell, og samtidig lett å ha med å gjøre. Vi er kjempefornøyde!"

sitat: Marianne Sundby, Studierådgiver
Se foredragsholder
Andreas Wahl

Foredrag med: Andreas Wahl

Foredraget var veldig enkelt å følge med på og det engasjerte studentene. Det var passe langt og veldig fint med oppsummering på slutten og konkrete tips. Andreas er en veldig god formidler som engasjerer. Supert at han koblet teoriene inn på oppgaveskriving og snakket om studentene på HK. Det gjorde foredraget litt mer personlig. Veldig bra at han tok seg tid til å prate med studentene etter foredraget og ble med på bilder.

sitat: Veronica Rønning, Administrativ Studie