Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hudpleieakademiet

På denne siden finner du referanser fra Hudpleieakademiet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hudpleieakademiet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tone Lise Forbergskog

Foredrag med: Tone Lise Forbergskog

«I forbindelse med informasjon til elevene om andre studietilbud har Hudpleieakademiet benyttet seg av samarbeidet og tjenestene til Tone Lose Akademiet ved Tone Lise Forbergskog. Tone Lise inspirerer og motiverer elevene til å fortsette å utvikle og studere videre slik at de har flere muligheter når de søker jobber etter endt utdannelse. Tone Lise er lett å samarbeide med, hun er organisert og forbereder seg godt. Elevene setter pris på den informasjonen de får. Tone Lise er veldig profesjonell, dyktig og motiverende.»

sitat: Veronika Skagen Olsen, rektor