Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Humanistskolen

På denne siden finner du referanser fra Humanistskolen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Humanistskolen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Caroline Omberg

Foredrag med: Caroline Omberg

"Omberg er en glimrende formidler som tar ungdommene på alvor og snakker direkte til dem uten moralisme og nedlatenhet. Med sin bakgrunn og ekte engasjement for utvikling av en trygg seksualitet, gir hun elevene nyttig informasjon og gode eksempler som gjør de i stand til å reflektere over og sette egne grenser. Både elevene og lærerne var klokere etterpå og det ble mange diskusjoner i forlengelsen av foredraget."

sitat: Nina Fjeldheim, Rektor