Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Idrettskolen Numedal

På denne siden finner du referanser fra Idrettskolen Numedal. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Idrettskolen Numedal eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Himmeljegerne

Foredrag med: Himmeljegerne

"Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger. De sa det var veldig bra. En elev sa at - dette burde vi hatt før vi dro på snøhuletur, da hadde helt sikkert mange flere blitt med på tur" imponerende hva de får til! -så der klarte dere å få ungdommene våre til å reflektere over egen innsats. Foredraget dere hadde satte ting i perspektiv.


Jeg tror også ungdommen klarer å reflektere over og tenke at "alt" er mulig bare en jobber hardt nok for det, men i dagens samfunn er det lett å ty til komfort og trygghet, i stedet for å kaste seg ut i situasjoner der du må jobbe ekstra og være ute av komfortsonen.Jeg syntes at dere får det fram på en glimrende måte med foredraget deres!!"

sitat: Kjersti Simpson-Larsen, Lærer