Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Karmøy kommune

På denne siden finner du referanser fra Karmøy kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Karmøy kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

«Foredraget traff midt i blinken på de som hørte på. Meget god framførelse som engasjerte. Terningkast 6.»

sitat: Bjørn Magne Espeland, Arbeidsleder
Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Renholderne koste seg og mange har sagt at de har fått ny energi. Samarbeid og omstilling er ikke er så farlige. Noe kan vi lære oss å styre selv. Så igjen tusen takk for et meget bra innlegg."

sitat: Bjørn M Espeland, Arbeidsleder renhold
Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Live var kjempeflink som foredragsholder under vår HMS/IA dag og hadde mange gode eksempler og historier. Live kunne også bidra med en del tips og konkrete handlinger som bidrar til at vi får en bedre og mer positiv holdning til livet og menneskene vi omgir oss med."

sitat: Arvid Eikeskog, Eiendomssjef