Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Karrièresenter Rogaland avdeling Haugesund

På denne siden finner du referanser fra Karrièresenter Rogaland avdeling Haugesund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Karrièresenter Rogaland avdeling Haugesund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel Massie leverer et glitrende foredrag hver gang. Han har vært hos oss flere ganger og holdt foredrag, men må si at det bare blir bedre og bedre. Samuel vinner når han entrer scenen med sin avslappende og kule figur, men han har også noe å formidle. Samuel spisset sin egen historie på en reflekterende måte slik at innholdet i historien nådde inn til ungdommen og var lett igjenkjennbar. Historien var rettet mot ungdommens utfordringer, tanker, holdninger og håp, bakt inn i Samuels egen historie. Den humoristiske tvisten på historien gjør at den fenger samtidig som den gir ungdommene noe å tenke på i etterkant av foredraget. "Samtalen" slutter ikke selv om foredraget er over."

sitat: June R. Andreassen, Rådgiver