Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Klepp Næringsforening

På denne siden finner du referanser fra Klepp Næringsforening. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Klepp Næringsforening eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hanne Kristin Rohde

Foredrag med: Hanne Kristin Rohde

«Målgruppen vår var variert fra idrett- næringslivsledere, kommune m.. Hanne Kristin traff blink på alle våre målgrupper...»

sitat: Odd Byberg, Daglig Leder
Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

Se foredragsholder
Gro Hammerseng-Edin

Foredrag med: Gro Hammerseng-Edin

"Da sitter jeg trygt og glad på kontoret etter noen fantastiske dager. 3 foredrag som tok Klepp med storm. Ikveld var vi over 350 personer... Hele Klepp er blitt løftet etter dette... Tilbakemeldinger fra alle kanter har haglet inn- kanonflott...Og vi på Jæren er ikke vant med så mange positive «superlativer...» På en poengskala fra 1-10 gir jeg 25.. Dette var en flott opplevelse sammen med skoleelever, kommune, skoleetat og vi har hatt besøk av nær 900 i løpet av dette døgnet. Jeg sitter på kontoret bakoverlent og nyter alle timer vi har planlagt dette. Takk!"

sitat: Odd Byberg, Daglig Leder
Se foredragsholder
Kjetil André Aamodt

Foredrag med: Kjetil André Aamodt

Kjetil hadde et friskt, jordnært og idrettslig motivasjonsforedrag som gikk hjem hos alle 210 i rådhuset.

sitat: Daglig Leder, Odd Byberg