Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Klyve håndball

På denne siden finner du referanser fra Klyve håndball. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Klyve håndball eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marius Sørlie

Foredrag med: Marius Sørlie

"Vi tok kontakt med Marius da Jentene på laget hadde slitt lenge med dårlig selvtillit, lite motivasjon og negative tanker om seg selv og egen innsats. Etter møtet med Marius lærte jentene seg hvor viktig tankene deres er. De lærte seg noen metoder og fikk flere tips til hvordan de skulle tenke og se for seg utfordringer. Jentene fikk med seg noen nyttige redskaper og vi så etter kort tid en mer selvsikker gjeng som tok utfordringene på strak arm og med et smil rundt munnen. Jeg kan absolutt anbefale Marius og hans evne til å se læring og positivitet i enhver situasjon. Som Marius så fint sa det: "Når du begynner å tro på deg selv, begynner du å leve et annerledes liv". Takk for at du lærte jentene betydningen av å løfte hverandre opp! Fantastisk motiverende og inspirerende foredragsholder som anbefales på det sterkeste!"

sitat: Anette Bjertnes, trener Jenter 14