Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kraftinor

På denne siden finner du referanser fra Kraftinor. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kraftinor eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

«Vi i Kraftinor var så heldig å få Adrian Lund til å holde foredrag der vi inviterte våre næringskunder i Lofoten. Det kom over dobbelt så mange som det vi forventet! Og Adrian innfridde til de grader. De fleste satt med en klump i halsen samtidig som latteren satt løst. Virkelig et foredrag til ettertanke som anbefales på det sterkeste. Gjennom lang fartstid i kraftbransjen har jeg vært på div foredrag opp gjennom årene. Men det er ingen som har engasjert og rørt både meg og forsamlingen slik som dette. Det hele toppet seg med stående trampeklapp etterpå.»

sitat: Trond Seloter, Salgsleder