Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kragerø kommune

På denne siden finner du referanser fra Kragerø kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kragerø kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ståle Økland

Foredrag med: Ståle Økland

Ståle Økland framstår kunnskapsrik, men samtidig ydmyk, og formidler sin innsikt og erfaringer på en underholdende måte. Han viste god evne til å raskt sette seg inn i situasjonen vår lokalt, og vi synes vi fikk mange interessante innspill og råd til utvikling og vekst for vår by framover. Ståle Økland utfordrer etablerte holdninger på en avvæpnende måte. Han anbefales på det sterkeste.

sitat: Kari Theting, Programleder