Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Kristiansand katedralskole Gimle

På denne siden finner du referanser fra Kristiansand katedralskole Gimle. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kristiansand katedralskole Gimle eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Tor Haugnes er en engasjerende foredragsholder som i stor grad byr på seg selv, deler sine egne erfaringer og forankrer sitt budskap i pedagogisk teori. Hans besøk på KKG skapte begeistring og debatt.

sitat: Eva Bergh, rektor

"I dag hadde vi foredrag om psykisk helse med Adil Khan på Kristiansand katedralskole Gimle. Det er det sterkeste jeg noen gang har vært med på. Helt slått i bakken. Se 300 robuste 16-åringer le og gråte. 300 elever satt musestille med øyne som tinntallerkener i 2 timer og 40 minutter.

Skal møte elevene mine i morgen og er temmelig villrede hvor jeg skal begynne. Han er jo Norges største dansestjerne og brukte over halve foredraget på å fortelle om livet sitt, om veien til seier i “Dansefeber” og hovedroller på alle de store scenene men samtidig om den indre tomheten, fortvilelsen som til slutt kuliminerte med at han …..

Snakket med elever etterpå som bare gråt. De hadde samme opplevelse som meg. På slutten handlet det ikke lenger om Adils liv men vårt eget. Han utfordret oss til å tenke over eget liv. Både jeg og elevene var rystet. Dette foredraget anbefales på det varmeste, men ha i bakhodet at det er tøft."

sitat: Håvard Nylund, Lærer