Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lillehagen FUS Barnehage

På denne siden finner du referanser fra Lillehagen FUS Barnehage. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lillehagen FUS Barnehage eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Karin Fevaag Larsen

Foredrag med: Karin Fevaag Larsen

Første gang jeg har hørt trampeklapp etter et felles personalmøte med 191 personer. Utrolig bra!!! Slike foredrag skaper en forskjell. Hærlig!! - som Kari utrykte det. Godt å komme på jobb i dag - masse humor - kamprop - og det "surrer" i ord til ettertanke.

sitat: Anne Lise Rydal, daglig leder
Se foredragsholder
Andreas Wahl

Foredrag med: Andreas Wahl

"Inspirerende, lærerikt, morsomt - og praksisrettet."

sitat: Anne Lise Rydal, Daglig leder
Se foredragsholder
Dora Thorhallsdottir

Foredrag med: Dora Thorhallsdottir

"Noen tilbakemeldinger: Morsomt. Fikk mye å tenke på, reflektere over egen væremåte. Hun er god på å formidle. Godt med påfyll. Det er lett å høre på henne, faglig stoff formidles på en måte som er lett å forstå. Glødende og energisk.»

sitat: Anne Lise Rydal, Daglig leder