Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lovisenberg Diakonale Sykehus

På denne siden finner du referanser fra Lovisenberg Diakonale Sykehus. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lovisenberg Diakonale Sykehus eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Trond Ullenes

Foredrag med: Trond Ullenes

"Dette var mer enn forventet. Jeg er kjempefornøyd med inspirasjonsdagen vi hadde i Berlin i oktober. Meget bra og til «the point» hva angår utfordringer og muligheter."

sitat: Per Reidar Andersen,
Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

"Det ble veldig morsomt, og deltagerne var superfornøyd. Tror det hang sammen med at man kunne kjenne seg igjen eller at man kjente noen som "oppført" seg slik som det ble formidlet. Selv om tema var alvorlig, ble det presentert mange gode tips/verktøy som man kan bruke for å få et bedre arbeidsmiljø og kvitte seg med ukultur på arbeidsplassen. Pluss at han brukte seg selv som eksempel og ikke hang ut noen tror jeg var en god idé."

sitat: Bente Kristoffersen, Hovedverneombud
Se foredragsholder
Heidi Klefstad

Foredrag med: Heidi Klefstad

""Fantastisk motiverende, spennende, livgivende og supert foredrag!". "Veldig bra!".
Vi har begynt med high five og morgenmassasje hver dag :-)"

sitat: Annelise Waka, Avd. Leder