Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Medisinernes Seksualopplysning Bergen

På denne siden finner du referanser fra Medisinernes Seksualopplysning Bergen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Medisinernes Seksualopplysning Bergen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Caroline Omberg

Foredrag med: Caroline Omberg

"Caroline får til en fin kombinasjon av humor og alvor, og gir rom for spørsmål og egne erfaringer. Caroline opplyser på en ærlig og uhøytidelig måte, som resulterer i at publikum engasjerer seg og bidrar til å skape debatt. (…) Vi i MSO Bergen vil anbefale Carolines foredrag på det varmeste, da dette var både underholdende, lærerikt og opplysende."

sitat: