Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Medtronic

På denne siden finner du referanser fra Medtronic. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Medtronic eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Lars er en veldig entusiastisk foredragsholder som også gjør om teori til praktiske gjøremål i en hektisk salgshverdag. Han er også flink til å konkretisere og komme med gode praktiske eksempler. Lars har også evnen til å sette seg inn i for han ukjente gjøremål og kombinere dette med konkret endret praksis for den enkelte. Har ingen problemer med å anbefale han etter mange gode opplevelser sammen med Lars, både i og utenfor felten."

sitat: Erik Krogsvold