Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Megler Holding AS

På denne siden finner du referanser fra Megler Holding AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Megler Holding AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

"Seminaret vi hadde sammen med Gyrid, innfallsvinkelen hun hadde på utfordringene våre, humoren, argumentasjonen og ikke minst den smittende entusiasmen gjorde at dette ble en særdeles opplevelsesrik og ikke minst inspirerende og god samling. I tillegg til ovennevnte la hun vekt på sentrale og enkle punkter så som; hva var bra med det jeg gjorde sist, hvorfor var dette bra og hva kan eventuelt gjøres bedre. I en så utpreget salgsorganisasjon som eiendomsmeglere opererer i, er forannevnte enkle men samtidig geniale spørsmål å stille seg selv hver dag . Man må fokusere på seg selv; hva kan jeg gjøre mht salg, arbeidsmiljø etc. og ikke være så opptatt av hva andre gjør eller for den saks skyld ikke gjør –> «Det er meg det kommer an på» !
Vi vil således på det varmeste anbefale å benytte Gyrid som inspirator og coach – det var en meget god og inspirerende samling vi hadde sammen med henne og som helt sikkert gir avkastning.
Og helt på slutten - Gyrid; «farsan» hadde vært stolt av deg – du var god!"

sitat: Geir Holland, PRIVATmegleren