Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Mental Helse Lørenskog

På denne siden finner du referanser fra Mental Helse Lørenskog. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Mental Helse Lørenskog eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

«Adil kom til oss en kveld i oktober, og det ble en uforglemmeig kveld, og han tok våre hjerter med seg. Han formidlet sin historie med gnistrende energi, med et levende kroppspråk og en utrolig ærlighet og åpenhet. Tilhørerne var som trollbundet, og det var tydelig at han “traff” oss med sin modige nærhet. Han delte med oss, både det såre og vonde, og det gode og inspirerende. Adils personlige engasjement og ekte følelser, hans hjertevarme, hans finfølelse og gode vilje, strakk seg langt ut over foredraget, for han ble hos oss hele kvelden. Han tok seg tid til å snakke med hver enkelt av de som ønsket noen ord med ham, personlig og varm. Det var lett å føle nærhet til Adil, for han delte så raust av seg selv, og det har satt spor hos oss. Kjennskap og vennskap oppsto, og vi gleder oss til neste gang han kommer.»

sitat: Bjørg Gundersen, lokallagsleder