Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Næringsforeningen i Stavanger

På denne siden finner du referanser fra Næringsforeningen i Stavanger. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Næringsforeningen i Stavanger eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Nashater Solheim holdt innlegg på Næringsforeningen sin samling for U37 - unge ledere under 37 år. Tema og hoved fokus for innlegget var hvordan unge bedre kan oppnå den innflytelsen de trenger i situasjoner med medarbeidere, ledere, kunder, eller i jobbintervju. Nashater er glitrende i sin rolle som innleder, og knytter eksempler og egne erfaringer opp mot målgruppen i salen. Med praktiske øvelser, humor har hun en egen evne til å formidle innholdet på en slik måte at alle tilhørere føler at hun snakker direkte til dem. Nashater er meget dyktig og engasjert, og deler raust av sin kompetanse og erfaringer. Tilbakemeldingene vi har fått i ettertid er svært gode, og mange vil gjerne høre henne igjen. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger."

sitat: Elianne Strøm Topstad