Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NAV Andøy

På denne siden finner du referanser fra NAV Andøy. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NAV Andøy eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Emad Salha

Foredrag med: Emad Salha

Andøy kommune er veldig fornøyd med foredragene han holdt hos oss her. Han "traff" virkelig både ungdommen, foreldre og ansatte i kommunene. Det har vært mange gode tilbakemeldinger i etterkant av foredragene. Det betydde veldig mye for ungdommene at han tok seg tid til å snakke med de i salen før foredraget begynte. Han gir mye av seg selv noe som vises godt til alle han samhandler med. Han sto virkelig til forventningene og litt til, som Andøy kommune hadde til han. Vi er veldig takknemlig for at han ville komme hit til oss :-)

sitat: Camilla H Klausen, Prosjektleder NAV