Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NAV arbeidslivssenter Vestfold

På denne siden finner du referanser fra NAV arbeidslivssenter Vestfold. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NAV arbeidslivssenter Vestfold eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

Bianca har en levende formidlingsform, hun er god til å dele egne erfaringer på en måte som gjør deg interessert og berørt. Hun går ikke over en grense som gjør at hun overskrider det private, som kan være ubehagelig i formidlingen av et så komplisert tema.
Hun klaret å svare på bestillingen vi hadde til henne, da målgruppen for vårt arrangement er ledere, tillitsvalgte og verneombud og da må man kunne vinkle det ut fra deres ståsted.

sitat: Elin Hem