Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NAV Kristiansund

På denne siden finner du referanser fra NAV Kristiansund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NAV Kristiansund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

«NAV-kontorene på Nordmøre og Kulturenheten i Kristiansund kommune inviterte ungdommer mellom 18 og 25 år til en motivasjons- og inspirasjonsdag.
Massie fortalte på imponerende vis om sin reise fra skoletaper til verdenserobrer med sin egen bok, «Hold ut», som bakteppe. Han ga forsamlingen en troverdig og engasjerende fortelling om hvordan han gjenvant troen på seg selv og sitt liv, om det å mestre tross dårlige odds og forandre seg gjennom den rette motivasjonen. Hans sluttappell sa egentlig alt: «Når jeg klarte det, så kan alle klare det!»
Ungdommene var svært fornøyde etter foredraget, og Massie hadde helt klart nådd frem med sitt budskap. Ungdommene sto og ventet over en halvtime for en mulighet til å snakke med Samuel, få en «selfie» og få kjøpe boken hans. Dette til tross for at mange av dem sliter med angst og sosiale problemer!
«Beste foredraget jeg har vært på» og «Nå skal jeg kjøpe boka hans – det blir den første boka jeg har kjøpt… og lest!» var blant kommentarene fra ungdommene i etterkant."

sitat: Idar H. Olsen, Avdelingsleder / mottak