Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NAV

På denne siden finner du referanser fra NAV. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NAV eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Fantastisk evne til å få folk med seg, er tydeleg på ein fin måte. God og truverdig formidling. Flink til å setje ord på utfordringar. Til inspirasjon og ettertanke!"

sitat: Avdelingsdirektør Frode Hovland
Se foredragsholder
Heidi Klefstad

Foredrag med: Heidi Klefstad

"Heidi ga alt av seg selv.
Jeg sendte henne følgene melding etter samlingen:
Tusen takk, Heidi! En super dag med påfyll av latter, glede, energi, kultur, litt alvor, og en god pose med galskap!"

sitat: Seksjonsleder Eva Giskås

"Til Mulighetskonferansen i 2014 engasjerte vi Adil Khan til å holde et inspirasjonsforedrag. Vi opplevde samarbeidet med Adil som svært konstruktiv og givende. Han forstod raskt hva vi var ute etter og leverte et profesjonelt opplegg og en sterk historie som vi opplevde traff deltagerne veldig bra i deres virkelighet.
Adil ble en stor suksess på konferansen det året, og han var raus med tiden sin og imøtekom deltakerne på en proff og svært vennlig måte både før og etter innlegget sitt.
"

sitat: Hege Fostervoll, Prosjektleder Mulighetskonferansen
Se foredragsholder
Trond Ullenes

Foredrag med: Trond Ullenes

"«Tema vårt var motivasjon under endring. Trond var flink til å sette fokus på hva vi selv som person kan gjøre for å få til endringer i vår egen tankegang. Hvordan vi kan velge oss bort fra endringer og hvordan vi kan velge å gå på toget når det går og bli med videre. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre deltagere og ønsker gjerne Trond tilbake ved en annen anledning.»."

sitat: Berit Espe, Rådgiver
Se foredragsholder
Emad Salha

Foredrag med: Emad Salha

"Emad fremstod som en meget god og naturlig formidler som skapte stort engasjement hos deltakerne på seminaret. Jeg har aldri vært med på lignende positiv omtale i etterkant av et foredrag- fra alle medarbeidere."

sitat: Katarina Gullin, Leder
Se foredragsholder
Arnhild Lauveng

Foredrag med: Arnhild Lauveng

"Inspirerende, fascinerende, klok og morsom. En utømmelig kilde til kunnskap og inspirasjon til å kunne få nye perspektiver i møte med mennesker!"

sitat: Annete Mørch Brauti, Fagressurs Psykisk
Se foredragsholder
Rune_Semundseth

Foredrag med: Rune Semundseth

Veldig bra! Jordnært og troverdig med fokus på de tingene som er viktig ifht. tema medarbeiderskap. En god balanse mellom hva som er leders ansvar og den enkelte medarbeider sitt ansvar.

sitat: Ole Petter Gravningen, Avdelingsdirektør