Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Nittedal kommune

På denne siden finner du referanser fra Nittedal kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nittedal kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Nittedal kommune har stort fokus på nærvær og tett oppfølging av medarbeidere som har utfordringer knyttet til å være tilstede på jobb. Dette var et inspirerende og flott foredrag om et alvorlig tema. Det var god energi i rommet og Live Landmark hadde strålende formidlingsevne. Med humor og selvironi formidlet hun et alvorlig tema på fengende måte. Tema til ettertanke og refleksjon. Tilbakemeldingene etter foredraget var veldig positive."

sitat: Anne Kirsti Sletteng-Fagerli, Enhetsleder HR