Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norges Hjernesvulstforening

På denne siden finner du referanser fra Norges Hjernesvulstforening. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norges Hjernesvulstforening eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hedda Kise

Foredrag med: Hedda Kise

"Jeg gir Hedda min varmeste anbefaling som foredragsholder. Hedda fremførte sin historie på en glimrende måte og viste oss hvordan man kan finne mestring og ny mening i livet gjennom å forfølge drømmer langs nye og ukjente veier. Hennes måte å formidle sitt budskap, understøttet av billedkunst, inspirerer og styrker andre. Gjennom formidlingen av sin sterke historie, gir Hedda motivasjon til andre som står på et vanskelig sted i livet. Hun inspirerer med sitt foredrag og sin billedkunst - til å se det vakre rundt seg - og ikke minst til å se det positive i det negative som skjer, til å finne nye veier, sette nye mål og nå dem.

Hedda holdt foredrag for 80 medlemmer i Hjernesvulstforeningen under mestringskonferansen 5-7. mai. Det å leve godt med sykdom er krevende og ofte trenger man å gjøre store og vanskelige forandringer i livet for å lykkes. Vi i Hjernesvulstforeningen er svært glade for at Hedda sa ja til å komme til oss og fortelle om sin vei fra sykesengen og tilbake til arbeidslivet. Vi håper at mange andre vil få gleden av å bli inspirert av Hedda gjennom tilsvarende foredrag i fremtiden. Foredraget passer like godt i pasientforeninger som på seminarer i bedrifter som står i en omstillingsprosess eller som bare ønsker å gi sine ansatte noe som gjør inntrykk og ny mening i en ellers litt overfladisk verden. Jeg gir henne også min varmeste anbefaling som kunstner og håper å se bildene hennes mange steder."

sitat: Rolf J. Ledal, Generalsekretær