Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norges Skiforbund

På denne siden finner du referanser fra Norges Skiforbund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norges Skiforbund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bjørn Heidenstrøm

Foredrag med: Bjørn Heidenstrøm

Strålende fortellerevne! Bjørn fenger publikum og man sitter igjen med tanker og verktøy man selv kan bruke i arbeidslivet såvel som i det private. Underholdende og lærerikt.

sitat: Joachim Fekene - Skipoolansvarlig

"Per Eftang leverte et godt foredrag hvor tilhørende satt igjen med noe. Fikk mange gode tilbakemeldinger i etterkant fra våre samarbeidspartnere. Norges Skiforbund kan anbefale trygt dette foredraget videre."

sitat: Skipoolansvarlig Joachim Fekene