Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Novo Nordisk

På denne siden finner du referanser fra Novo Nordisk. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Novo Nordisk eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Nina Nakling

Foredrag med: Nina Nakling

"Et fyrverkeri av et foredrag, som både var inspirerende, underholdende og tankevekkende!"

sitat: Else-Kjersti Hveem
Se foredragsholder
Berta Lende Røed

Foredrag med: Berta Lende Røed

Berta er en dedikert, inspirerende, engasjert og aktiv foredragsholder. Hun belyser på en tydelig og morsom måte viktigheten og kunsten i god kommunikasjon. Innholdet i foredraget hennes kan relateres så vel til privatlivets gleder gjennom våre samspill og kommunikasjon med partner, barn, familie og venner som til kommunikasjon i relasjonene vi står overfor i ulike jobbsituasjoner. Vi brukte henne for å belyse viktigheten av bevissthet rundt god og tydelig kommunikasjon i relasjon med nærmeste kolleger og i relasjon til pasienter fra et lege- og sykepleierperspektiv.

sitat: Therese Cordt Hansen, Brand manager
Se foredragsholder
Dennis Nørmark

Foredrag med: Dennis Nørmark

De ansatte i avdelingen vår var veldig begeistret - Dennis Nørmark leverte et blendende, underholdende og nært foredrag.

sitat: Sihz Lund-Hansen