Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NRK

På denne siden finner du referanser fra NRK. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NRK eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Jeg hadde gleden av å se Per Henriks foredrag. Det var underholdende, interessant og lærerikt, framført med humor og glimt i øyet. Jeg skulle gjerne sett at alle foredrag jeg var på hadde samme høye kvalitet."

sitat: Are Sende Osen, programleder

NRK:
Morsomt og lærerikt. Utfordret oss akkurat passe. Jeg likte spesielt godt den delen som handlet om å «tune» seg inn mot den man snakker med og tipsene vi fikk om hvordan gi tilbakemeldinger.

sitat: Astrid Falk-ytter, Gruppeleder for teamlederne i Medieutvikling NRK
Se foredragsholder
Randi Skaug

Foredrag med: Randi Skaug

"Norges beste foredrag. Ferdig snakka."

sitat: Dag Erik Pedersen
Se foredragsholder
Nina Nakling

Foredrag med: Nina Nakling

"Nina møtte et trøtt publikum, men klarte på kort tid å dra rommet opp. Flere av deltakerne mente dette var noe vi trengte hver morgen. Man kan lett falle i den tro at endel av disse tingene er banaliteter som hvilken som helst venn kunne ha delt på facebookveggen sin, men Nina har så mye kunnskap, fagtyngde og eksemplifisering at hun virkelig klarer å utfordre de litt forrutinntatte holdningene endel av oss har til motivatorer. Det er umulig å ikke være enig med henne, og jeg har hørt flere gjengi ting hun sa, eller vise til det i diskusjoner i ukene som har fulgt. Jeg skal selv bruke "Kunnskap, erfaring - og vilje til handling" i et foredrag i dag.

Om noe som helst skulle ha vært annerledes - nei. Men Nina må gjerne også trekke inn noe av det hun formidler om kommunikasjon og tålmodighet i barneoppdragelse i disse foredragene, for det er direkte overførbart til alle."

sitat: Helene Hillestad, Redaksjonssjef