Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NTL NTNU

På denne siden finner du referanser fra NTL NTNU. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NTL NTNU eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Vi er strålende fornøyd! Jordnære, hyggelige og sjarmerende Samuel, tok alle med storm. Han er en troverdig og god foredragsholder som evner å engasjere ung som gammel. Han er en inspirasjon for oss alle, fortelling kommer rett fra hjertet. At han tok med sine søte og snille bestefar Arne på siste del av dagen, toppet bare det hele. Arne er en historieforteller uten like, har opplevd og vært med på mye, og vi satt som lys og lyttet."

sitat: Unni M. Salminen, Seniorkonsulent
Se foredragsholder
Heidi Klefstad

Foredrag med: Heidi Klefstad

"Heidi er en god formidler, down to earth og rett på sak. Hennes motivasjonsforedrag er annerledes, er alvorlig og også humørfylt. Hun er en varm person som gir masse av seg selv. Budskapet er enkelt å forstå, og vi får tips og triks. Anbefales!"

sitat: Unni M. Salminen, Seniorkonsulent
Se foredragsholder
Gunnar Garfors

Foredrag med: Gunnar Garfors

"Han har utrolig mange morsomme, spennende, og gode historier, og noen triste også. Han viser masse flotte bilder og videoer. Gunnar var hos oss en halv dag, allerede fra første bilde angret vi på at vi ikke booket han for hele dagen. Man vil bare høre mer, og mer og...
Han er en god forteller som byr på seg selv og ler av, og forteller gjerne om egne opplevelser, både gode og mindre gode. Anbefales!!"

sitat: Unni M. Salminen, Seniorkonsulent