Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oppdal kommune

På denne siden finner du referanser fra Oppdal kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oppdal kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marius Sørlie

Foredrag med: Marius Sørlie

"Ønsker å gi en tilbakemelding på foredraget han gjennomførte i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse i Oppdal kommune.
Det ble bare såå vellykket!!
Han var godt forberedt, med en Power Point som traff ungdommene. Han har en attitude, et språk og en formidlingsevne som gikk helt inn hos ungdommene. Samtidig som han var kul, hadde han et seriøst og evidensbasert budskap som ga det hele troverdighet. Det å kan by så mye på seg selv og sin historie, gjør det hele ekstra troverdig og interessant å høre på.
Når han hadde foredrag for ungdomsskolen reiste de seg og ga trampeklapp, og de ville helst ikke avslutte!! Sønnen til min sjef, som er 14 år, sa at det var så bra, den beste verdensdagen for psykisk helse han har vært på !!
Bare positive tilbakemeldinger fra elevene !!"

sitat: Inga Snøve, Leder Psykisk helse- og rusarbeid
Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

"Adrian Lund ga en levende og sterk forestilling. Godt gjennomarbeidede power points, to the point, og med et redskap i kraft av seg selv som er helt unikt. En enorm formidlingsevne, stor evne til refleksjon. Temaene han snakket om gikk rett inn både til elevene og de voksne som var på foredraget.Bare positive tilbakemeldinger, og stor respons!!! Anbefales absolutt!!!"

sitat: Inga Snøve, Leder Psykisk Helse