Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oppegård kommune

På denne siden finner du referanser fra Oppegård kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oppegård kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Petter holdt foredrag for fagarbeidere og assistenter på barneskolene i Oppegård kommune. Han har en herlig, ærlig og levende framstillingsmåte om et tema som vi alle vet er viktig, men ofte glemmer i hverdagen. Hans levende og uformelle stil forsterker hans viktige budskap. Han skapte gode refleksjoner både under foredraget og i gruppearbeidet.
Petter kom med praktiske, billige og lett gjennomførbare tiltak som vi
tar med tilbake til egen arbeidsplass. Viktig å bli minnet på at vi alle har et ansvar for å bidra med aktiviteter og personlig væremåte for å få et godt arbeidsmiljø som er preget av arbeidsglede.
Vi gir han 10 av 10 poeng for humør og energi - slikt smitter! Takk for et positivt og forfriskende pust i hverdagen ? for oss i Oppegård så er du nå Jippi-Petter!"

sitat: Line Andersen, SFO-leder
Se foredragsholder
Arild Hoksnes

Foredrag med: Arild Hoksnes

"Arild er en fantastisk formidler! Humor og dybde, i fin forening :)"

sitat: Personalrådgiver, Kjersti Westre Fremmegård
Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

"Vi er strålende fornøyd. Tom Åge var "midt i blinken" for denne type samling/prosess. Temaet var ny plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv for to kommuner som skal slå seg sammen. Tom Åge hadde mye bra og relevant å komme med i forhold til arbeid i slike prosesser og i samspill med frivilligheten. Han var også morsom og fikk løsnet opp stemningen, som alt i alt førte til en positiv og vellykket samling fra start til slutt."

sitat: Rådgiver, Vegard Sines Petersen
Se foredragsholder
Ivar Haugstad

Foredrag med: Ivar Haugstad

"Ivar var godt forberedt i forhold til vår gruppe. Foredraget balanserte godt mellom humor og alvor. Han skapte et positivt engasjement og ga oss nyttige verktøy vi tar med oss videre. Tilbakemeldingene fra gruppen var udelt positive.
Vi vil nok ønske å få besøk av ham igjen."

sitat: Tone Bakkeli