Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oslo politidistrikt

På denne siden finner du referanser fra Oslo politidistrikt. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oslo politidistrikt eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Svært engasjert foredragsholder som klarte å fange tilhørerne på en fabelaktig måte. Fått mange tilbakemeldinger om at de var svært fornøyde. Ønsker han tilbake for en ny samling."

sitat: Liv Synstad, Seksjonssjef
Se foredragsholder
Nina Nakling

Foredrag med: Nina Nakling

"Det var et 3 timers fyrverkeri, med mye latter og humor – men med et veldig seriøst budskap hele veien. En enstemmighet fra de som var der – dette burde alle fått delta på!!!!"

sitat: Liv Synstad, HMS -leder
Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Per Henrik sitt foredrag «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger» som han holdt for vår seksjon, gir et godt innblikk i forskjellige mennesketyper som man finner på enhver arbeidsplass. Hans formidlingsmåte er svært underholdende, og alle kan kjenne seg igjen i hans beskrivelser. Man får en god bevisstgjøring av hvilke kvaliteter og utfordringer som er knyttet til de ulike typene og hvordan samspillet mellom dem kan utnyttes til det beste. Et lærerikt og morsomt foredrag som anbefales på det sterkeste!"

sitat: Morten Skaarnes, politioverbetjent