Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oslo universitetssykehus, Oslo sykehusservice

På denne siden finner du referanser fra Oslo universitetssykehus, Oslo sykehusservice. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oslo universitetssykehus, Oslo sykehusservice eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Solfrid Flateby kom som et fyrverkeri inn på vårt lederseminar og med sin herlige personlighet spredde hun god energi og latter til alle i salen.
I tillegg hadde hun mange gode og konkrete innspill i forhold til hvordan våre ledere kan bedre arbeidsmiljø og øke motivasjon blant sine ansatte samt at hun var inspirerende å høre på. Anbefales!"

sitat: Kirsti Tangen-Fosser, Kommunikasjonsansvar