Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oslo universitetssykehus

På denne siden finner du referanser fra Oslo universitetssykehus. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oslo universitetssykehus eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"På vegne av 30 sekretærer på Rikshospitalet (ca. 1/3 av deltakerne i ARN, Kontor) er tilbakemeldingen veldig bra, akkurat passe med alvor og humor, bra formidlingsevne og god og engasjerende vinkling av temaet."

sitat: Enhetsleder Linda Jermstad
Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Foredraget var svært godt tilpasset målgruppen."

sitat: Mona Søråsdekkan, Rådgiver adm
Se foredragsholder
Svein Harald Røine

Foredrag med: Svein Harald Røine

Dette kurset anbefales på det sterkeste. Svein Harald er engasjerende, motiverende og gir av seg selv. Temaene er svært relevant for de som ønsker å utvikle sine lederferdigheter.

sitat: Jim Thorsen