Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Presterød ungdomsskole

På denne siden finner du referanser fra Presterød ungdomsskole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Presterød ungdomsskole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Foredraget til Per Henrik Stenstrøm var et løft i skolehverdagen. Han belyste et viktig tema med foredraget “Slik skaper vi verdens beste arbeidsplass sammen” både med humor og alvor. Vi var samlet en time umiddelbart etter en travel skoledag, og alle som jobber med barn og ungdom i skolen vet at læreren har gitt mye av seg selv i løpet av dagen. Da er det godt å motta. Lærere og andre ansatte ved Presterød ungdomsskole ble både begeistret og inspirert. Dette foredraget bør mange arbeidsplasser få med seg!"

sitat: Steinar Strand Jensen, Rektor
Se foredragsholder
Jakob Semb Aasmundsen

Foredrag med: Jakob Semb Aasmundsen

"Foredragsholder var godt forberedt, og foredraget var godt tilpasset aldersgruppen på ungdomstrinnet. Han justerte innholdet.
Foredragsholder var "passe" personlig, og hadde en varm formidlingsevne og brukte noe humor.
Anbefales på det varmeste til ungdomsskoler! Temaet fordommer i skolegården og det å være annerledes treffer ungdommen. Ungdommene ga positive tilbakemeldinger etterpå."

sitat: Steinar Strand Jensen, Rektor