Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Rana Turistforening

På denne siden finner du referanser fra Rana Turistforening. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Rana Turistforening eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Aleksander Gamme

Foredrag med: Aleksander Gamme

"
Aleksander Gamme leverte etter forventningene og vel så det. Han er en glimrende foredragsholder som, i tillegg til å formidle turopplevelsene, også tok oss med på de mentale utfordringene slike turer byr på. Nyttig og lærerikt ! Vi kan trygt anbefale andre å engasjere ekspedisjonsmannen Gamme.

Skulle jeg påpeke en svakhet, som egentlig er en styrke, måtte det være at jeg tror turen til Sydpolen var mere krevende enn det han ga uttrykk for. Men det er formentlig Aleksander Gamme i et nøtteskall; en ydmyk friluftsmann som har plass og omtanke for andre enn bare seg selv."

sitat: Robert Bjugn, Daglig leder