Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Rauma kommune

På denne siden finner du referanser fra Rauma kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Rauma kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
John Sylte

Foredrag med: John Sylte

"Seminaret om Krigermentalitet inneholdt lett gjenkjennelige eksempler, og god variasjon mellom teori og praksis. Den nyervervede kunnskapen kan nyttiggjøres både i egen arbeidshverdag, og i privatlivet. Vår tjeneste opplevde at kurset hadde et høyt faglig innhold med stor grad av nytteverdi. Anbefales!"

sitat: Line Solberg, Tidligere leder for Psykososial tjeneste
Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Dette foredraget gikk rett hjem hos målgruppen, som bestod av pedagoger, BUA, ufaglærte, foresatte mm. Det ualminnelige i det alminnelige ble formidlet på en ekte og enkel måte. Gav refleksjoner og skaper videre refleksjoner - både for ansatte i barnehagen, som foresatt, som nabo, som trener osv."

sitat: Hilde Kavli Ree, Barnehagesjef