Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Risør kommune

På denne siden finner du referanser fra Risør kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Risør kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Dora Thorhallsdottir

Foredrag med: Dora Thorhallsdottir

Dora holdt to foredrag for oss. Ett på formiddagen, da var det også en del ungdommer til stede (ca. 150), og ett på ettermiddagen, da var det stort sett bare voksne der. Hun hadde en "fagdel" først, så pause, og så en stand-up del etterpå.
Stand-up delen var ulik på formiddag og ettermiddag. Så jeg vil si at repertoaret hennes er imponerende.
Alt i alt var det en helt fantastisk dag. Hun klarte å treffe så utrolig bra, både med fagbiten, og humoren. Hun er også fremragende til å formidle, og hun er akkurat så hyggelig som hun framstår, det fikk vi erfare da hun hadde tid til en liten lunsj sammen med arrangementskomiteen.
Hun klarte også å treffe hele aldersspennet. Vi snakker da om fra 18 - 70. Vi har bare hørt positive tilbakemeldinger. Formålet med dagen var at det var en inspirasjonsdag, og folk ble virkelig inspirert. Mange har snakket om den i etterkant, både faglig, når det gjelder hvordan vi kommuniserer, og på humoren. Mange kjente seg nok igjen. Dora var et fyrverkeri, og sparte ikke på noe. Det var flere som ganske raskt bestilte seg billetter til Lykkebobleshowet hun også har. De ville gjerne høre mer. Hvis noen spør om jeg kan anbefale et foredrag med Dora, kan jeg lett gjøre det, det er en god investering; både faglig påfyll og masse herlig latter.
Jeg kunne fortsatt og fortsatt å øse ut positive kommentarer, og jeg har ingen negative. Terningkast seks. Minst.

sitat: Hilde Austenå Nilsen, Saksbeh/fagutvikler